Gulvløsninger til offentlig miljø

De senere årene har herdeplastleverandører verden over i stor stil utviklet produkter tilpasset offentlige miljø. Tradisjonelt har herdeplastgulv vært forbeholdt industrielle formål, men i dag finner man disse produktene i alle typer bygg og arealer:

Fargesprakende, blanke og minimalistiske epoxybelegg har blitt en populær gulvløsning for butikker landet over. Gulvene er svært slitsterke, lette å holde rene og krever relativt lite vedlikehold. Typiske gulv i denne kategorien er Peran SL, Peran SL Fruity og Peran Comfort.

Epoxyterrazzo er et eksklusivt, fugefritt terrazzogulv bestående av et pigmentert bindemiddel og tilslag. Tilslaget, dvs. marmor, farget glass, speil etc., kan blandes etter ønsket størrelse, mengde og farge. Med dette som utgangspunkt har kunden alle muligheter til å designe det ønskede uttrykket på egenhånd.

Steinteppe blir ofte benyttet i butikker og bilforretninger. Gulvet er lyddempende, behagelig å gå på og holder svært godt på støv og skitt. Løsningene leveres med naturstein eller marmor.

Naturewalk er et sandfylt og sklisikkert utendørsbelegg velegnet for gangbaner, svalganger og vrimlearealer. Løsningen er svært robust og kommer i et stort antall utrykk.

Vi har også gulvløsninger for industri, lagergulv og parkeringshus/garasjer.